Адміністрація колонії самостійно вирішує, що дивитися ув'язненим

Кажуть, Путін наказав не показувати Євробачення 2017 року росіянам. Правильно. Ібо нефіг. Демократия в Росії чи не демократія? Керована.

А мені пригадується участь збірної КНДР по футболу у чемпіонаті світу 2010 року. Якщо хто не в курсі - там теж найкраща у світі демократія. Народна. Керована. Тому по телевізору там розповідають лише яскраву кришталеву правду.

І ось - величезна перемога! Уперше за останні 45 років збірна КНДР пробилася у фінальнну стадію ЧС з футболу в ПАР! Ура! Слава мужнім чучхе!

Слава славою, але про всяк випадо рішенням партії перший матч збірної по північнокорейському ящику не показували - передбачалося, що бразильці накидають носіям високодуховної чучхе повну торбу, а громадяни найщасливішої країни у світі не мають дивитися на такі поразки.

Проте після того, як північнокореці програли лише з рахунокм 1:2 самим бразильцям, партія вирішила, що наступний матч показати можна. Бо ж керована, найкраща у світі демократія!

Ідеологічно правильний коментатор від початку матчу красиво розповідав, як "ура, ми ломім, гнутся..."
Правда, лише до того моменту, поки збірна КНДР не почала "летіти" португальцям спочатку 0:2 а потім 0:3. Після цього коментатор взагалі замовк назавжди. А трансляцію матчу взагалі вимкнули через кілька хвилин, коли стало 0:4. Так шо щасливі північні корейці не побачили підсумкових 0:7.

Після цього по тамтешньому телебаченню більше ніяких прямих ефірів зі спортивних змагань не показували.
Зате розповіли, що футбольна збірна їхня виграла чемпіонат світу з футболу 2014 року. Що північнокорейський космонавт здійснив успішний політ на сонце і щасливо повернувся додому. Що в США люди мруть з голоду і просять КНДР надати гуманітарну допомогу.

До чого це все я? До вітання росіянам: ви опинилися у КНДР. За вами вже опускається нова Залізна завіса. З чим вас і вітаю.

Завтра, після того, як на "численні прохання трудящих" у вас відімкнуть Інтернет і супутникове телебачення, вам розповідатимуть про політ російського космонавта на сонце та про те, як негри в США не доїдають.
Про голод та холод в Україні уже розповідають...

Недовго залишилося.
Заборона фюрера показувати Євробачення - це перший крок туди, за Стіну. За Завісу.
Ібо нєфіг.
Ібо російський народ має особливу духовність і особливой шлях.
Як чучхе...

Павло Бондаренко
Опублікував: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. "Историческая дата: Ровно 450 лет назад. 3 июня 1571 года крымские татары сожгли Москву за 3 часа", - блогер

четвер, 3 червень 2021, 22:30

в 2021 році минає 450 років події, котру в Росії Путіна не люблять згадувати, щоб не занепастити удаване "Величие". Про перипетії, котрі відкинули назад перший натиск Москви, в намаганні перетворитись на тюрму народів всієї Східної Європи оповідає бло...

З архіву ПУ. "Историческая дата: 445 лет назад крымские татары сожгли Москву за 3 часа", - блогер

середа, 3 червень 2020, 9:00

Войска крымского хана Девлет Гирея захватили Москву и сожгли ее. За время похода было убито около 80 тысяч человек и столько же забрали в плен.Весной 1571 года было собранно войско из крымских татар и ногайцев численностью свыше 40 тысяч человек. 2 июн...