Конгрес США ухвалив виділення Україні 150 мільйонів доларів на військові потреби. Багато це чи мало?

Це - 75 танків "Булат". З нуля. Як мінімум.
Це - 750 мільйонів набоїв калібру 5,45Х39. Свіжих.
Це - 3 мільйони 750 тис. пар берців "Талан" (приблизно).
Це 280 мільйонів банок тушонки (теж приблизно).

Крім того, з США надійдуть бойові кораблі, зокрема два патрульні катери типу "Айленд".
Водотонажність - 168 т.
Довжина - 34 м.
Екіпаж - 2 офіцери і 14 матросів;
Швидкість - 29,5 вузлів;

Членів секти "свідки зради" прошу не вити на тему "металобрухту". Цим суднам по 20 років. Корвет "Луцьк", захоплений Росією, має 23 роки, "Тернопіль", який також зараз у росіян - 17 років.

Не забувайте, що експлуатація в США і у "совка" трохи відрязняється, тому американські судна не проіржавіли, не коптять і знаходяться в нормальному бойовому стані. До речі, американці збираются їх модернізувати, аби ті служили до 2038 року. І ніхто в США їх "іржавими коритами" не обзиває. Це лише наші "блогери за викликом" таке пишуть.

От і ми - поставимо гармату, як на "Гюрзу", Пару ракетних комплексів і цілком грізні одиниці вийдуть.

А так - да, Захід він нас втомився, Трамп нас зливає Росії. Як там Сірожа "Квартирний" нам розповідав: в нас розчарувалися?
Втім Сірожа за цю пісню пірожене від Григоришина вже відпрацював. Він зараз відпрацьовує інше: розповідає, що Гаазький суд нам не потрібен.


Опублікував: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. "Историческая дата: Ровно 450 лет назад. 3 июня 1571 года крымские татары сожгли Москву за 3 часа", - блогер

четвер, 3 червень 2021, 22:30

в 2021 році минає 450 років події, котру в Росії Путіна не люблять згадувати, щоб не занепастити удаване "Величие". Про перипетії, котрі відкинули назад перший натиск Москви, в намаганні перетворитись на тюрму народів всієї Східної Європи оповідає бло...

З архіву ПУ. "Историческая дата: 445 лет назад крымские татары сожгли Москву за 3 часа", - блогер

середа, 3 червень 2020, 9:00

Войска крымского хана Девлет Гирея захватили Москву и сожгли ее. За время похода было убито около 80 тысяч человек и столько же забрали в плен.Весной 1571 года было собранно войско из крымских татар и ногайцев численностью свыше 40 тысяч человек. 2 июн...